Skip to main content

HOUDEN VAN JEZELF is vaak moeilijker dan je denkt.

Goedemiddag!
HOUDEN VAN JEZELF is vaak moeilijker dan je denkt. Je schuldgevoel speelt op omdat je iets vergeten bent te doen of gewoon geen zin had. Je schaamt je voor dingen die je misschien hebt gedaan of juist niet. Let dan vooral op de oordelen over jezelf. 'Wat stom! Had ik maar...'
Kijk eens mild naar jezelf. Je doet alles met de beste bedoelingen... (echt waar) en dát is genoeg!
Je kunt pas van anderen houden als je van jezelf houdt.
Alleen daar al om: Wees LIEF voor jezelf!

Kan ik je helpen van jezelf te houden

Ik help je graag weer van jezelf te houden zodat je ook weer van anderen kan gaan houden.

Over de auteur

Tineke Smit-de Raaf

Door lifecoaching kwam ik in aanraking met mijn passie: mensen helpen het beste uit zichzelf te halen en hun kracht te hervinden.