Skip to main content

Lekker in je vel!

Kinderen staan aan het begin

KINDER- EN JONGERENCOACH

Lekker in je vel zitten! Dat gun je ieder kind. Niet alleen omdat je het welbevinden belangrijk vindt, maar ook omdat dit een voorwaarde is om tot leren te komen. Als kindercoach op een basisschool begeleid ik kinderen die hierin een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ik stel mij graag aan je voor. Mijn naam is Corien Kammenga-Smit. Vanuit mijn werk als leerkracht en onderwijsassistent is bij mij het verlangen gegroeid om kinderen nog meer in hun kracht te zetten. Ik heb kinderen zo jong al zien worstelen met overtuigingen en onzekerheden die hen belemmeren in hun zelfvertrouwen en leerproces. Hierin wil ik heel graag verschil maken en dat doe ik nu! Ik laat kinderen weer stralen, zodat ze kunnen zijn wie ze werkelijk zijn!

Tijdens een individuele coachsessie stel ik intuïtief vragen die leiden naar een onderliggende behoefte die schuilgaat achter het gedrag. Ik werk niet aan het gedrag van een kind, maar kijk naar wat het kind écht nodig heeft. Omdat een kind niet op zichzelf staat, vind ik het belangrijk om dit te doen in samenwerking met de sociale kring van het kind. Als wij als volwassenen in beweging zijn, creëren we ruimte voor het kind om ook passende stappen te zetten. Een kleine stap, kan al een groot verschil maken!

Met een enthousiaste groet!

Corien Kammenga-Smit

Ieders kracht zit in zichzelf. Door te ontdekken wie je bent, met je behoeftes, talenten, patronen en overtuigingen leer je stevig in je schoenen staan. Je leert te ontspannen en kunt de wereld beter aan. Dat gun ik jou, dat gun ik je kind!Deze START sessie duurt ongeveer 60 min. en kost € 60,-

Klant review

Suzan J.

De intake heb ik als erg prettig ervaren, je luistert op een fijne manier en snapt snel wat ik bedoel of voel in een situatie. Het kaartensysteem waar je mee werkt geeft mij stof tot nadenken waar ik anders nooit over nagedacht zou hebben. Ik vond dat erg leuk en interessant maar ook wel confronterend.

Mijn zoon heeft enorm veel aan de momenten met jou, en heeft het erg naar zijn zin! Elke week kijkt hij er weer naar uit en heeft altijd wat te vertellen over wat jullie gedaan hebben.

Ook zie ik positieve reacties in zijn doen en laten, en hebben we veel aan jouw handvaten.

Je bent goed bereikbaar, en ik heb het gevoel erg serieus genomen te worden. Je verstaat je vak enorm goed! Bedankt voor alle fijne momenten en geleerde technieken.