Skip to main content

Afstand maakt gelukkig niet uit!

Healing op Afstand

Het is mogelijk om een healing op afstand te geven, omdat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel. Tijd en ruimte bestaan niet voor energie. Hoe mooi is dat?

Waar doe jij een Healing op Afstand

Wij maken samen een afspraak wanneer ik jou een healing op afstand geef. Jij kiest een rustige, comfortabele plek zoals een fijne stoel of lekker bed, waarna ik de energie naar jou toe stuur.  Je mag aangeven wat er behandeld moet worden maar dit hoeft niet, want je krijgt altijd precies wat jij op dat moment nodig hebt!

Klant review

Wilma L.

"Wat een mooi, lief en warm mens. Je kunt merken dat Tineke’s ervaringen groot zijn, doordat ze rust uitstraalt en je op je gemak stelt. Ik bemerk oprechte belangstelling. Ook een aantal keren reiki van haar mogen ontvangen, wat met grote zorg en aandacht gebeurd. Ik word blij van Tineke!"

Angela de K.

"Bijna 2 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Tineke. Wat een fijne vrouw om mee te praten. Ze heeft mij zoveel geleerd en ik voel me weer mezelf. Ook de healings zijn geweldig. Heerlijk ontspannen, rust voor lichaam en geest. Ik ben fan."