Skip to main content

Maak contact met jezelf en je emoties.

Healing

Heb je last van (chronische) pijn, vermoeidheid, slapeloosheid of stress? Ben je emotioneel uitgeput, heb je last van angsten, ben je onzeker of hoogsensitief? Of wil je meer in contact komen met je intuïtie en jouw eigen ZIJN? Als jij openstaat voor een (reiki) healing geef je jezelf een groot cadeau!

Wat is Healing?

Een healing of reiki is een geneesmethode uit Japan. Door middel van mijn handen geef ik energie door, precies zoals jij het op dat moment nodig hebt. Dit brengt jou ontspanning en balans. Naarmate je meer healings krijgt, wordt je bewustzijn groter. Je wordt weer ‘heel’, omdat je opnieuw in verbinding komt met jezelf.

Reiki deskundige

Met reiki 1 (2019) heb ik geleerd hoe ik op een toegankelijke manier het lichaam activeer om het in balans te brengen. En hoe je jezelf en anderen via handoplegging helende energie kunt geven.

In 2020 werden de behandelingen versterkt door mijn reiki 2 inwijding. Het gaf mij bovendien de mogelijkheid naast mijzelf een krachtiger behandeling te geven nu ook anderen, volwassenen én kinderen reiki op afstand te geven (reiki gaat door tijd en ruimte) en ook reiki te sturen naar een bepaalde situatie (denk aan examen, rijbewijs, operatie). Eveneens het reinigen van negatieve energieën van woningen (ruimtes) hoort daarbij.

Reiki 3A behaalde ik in 2021 en naast een versterkende behandeling heeft reiki mij geleerd om altijd dicht bij mezelf te zijn, te handelen uit liefde en te vertrouwen op mijn eigen levensproces.

Het betekent ook dat ik naast nog meer 'kracht' in mijn handen door reiki 3 B nu ook inwijdingen mag geven zodat ook jij reiki mag doorgeven en kunt toepassen op jezelf. Reiki is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is. Reiki is vooral zelfliefde!

Klant review

Sarah W.

“Ik kom bij je omdat ik zo niet oud wil worden, ik wil niet steeds aan 'mijn' Tinnitus herinnerd worden. En omdat ik bijna gek en boos word van die piep. Daarom...!

Zodra jij je handen op mijn ogen legt, voel ik een volledige rust over me heen komen. Ik ben een voorstander van reiki, ik ben er dus van overtuigd dat het helpt. Omdat ik ervoor opensta en me tijdens een healing volledig overgeef, kan ik me heerlijk ontspannen en voel ik de reiki door mijn lijf gaan.”

“Voor mij is met reiki leven veel makkelijker en rustiger in mijn hoofd. Mijn Tinnitus is nu beter te accepteren. Ik voel me relaxter en ik leer er mee om te gaan. Daar ben ik heel blij mee... krijg ik meer zelfvertrouwen en durf ik beter mijn grenzen aan te geven. Ik kan nu meer écht mezelf zijn en dat voelt zoó fijn!”

Anneke H.

"Tineke laat vanuit haar eigen ZIJN, anderen hun ZIJN (her)ontdekken. De combinatie van gesprekken en reiki sessies is heel fijn. De warmte en ontspanning die Tineke uitstraalt zijn iedere keer als een warm bad!"

Dat wil jij toch ook?

Spreekt jou dit aan, maar blijf je liever thuis of is Groningen te ver? Dan is een healing op afstand iets voor jou!