Skip to main content

Vertrouwen op je gevoel geeft Licht, Liefde en Geluk

Je intuïtie is je kracht.

Luister jij altijd naar je gevoel? Weet jij wat er binnenin jou speelt? Het vergt moed om naar jezelf te luisteren. Te voelen wat er écht speelt en daar naar te (durven) handelen.

Ik had moeite met het luisteren naar mijn gevoel. Jarenlang paste ik me aan, alleen om te voldoen aan de ‘norm’ en de verwachtingen van anderen. Ik zocht naar goedkeuring van buitenaf en vond het lastig om naar mijn eigen hart te luisteren. Sterker nog: ik dacht dat ik dat al deed!

Door te veel concessies te doen ging ik over mijn eigen grenzen, ik raakte opgebrand. In 2012 kreeg ik een burn-out en had ik een keuze: blijven zitten waar ik zat of zelf aan de slag gaan.

Om inzichten te krijgen ben ik naar een lifecoach gegaan. Hier leerde ik dat IK de belangrijkste persoon in mijn leven ben en dat goedkeuring van mezelf het enige was wat ik nodig had. Ook ontdekte ik dat mijn administratieve banen niet meer bij mij pasten. Het roer moest om. Vanaf dat moment wilde ik mijn energie gebruiken om te leren luisteren naar mezelf, mijn intuïtie, naar wie ik écht ben.

Naar aanleiding van dit proces heb ik een coachopleiding gevolgd en kwam ik in aanraking met mijn passie: mensen helpen het beste uit zichzelf te halen en hun kracht te hervinden.

Door mijn hart te volgen, koos ik voor een leven dat wél bij mij paste. Dat bracht me zoveel meer!

Zó geraakt door het effect van lifecoaching ben ik in 2017 coachpraktijkZIJN gestart.

Toen ik de voor mij juiste weg had gevonden kreeg ik de smaak pas echt te pakken. Na drie jaar mediumschap ben ik mijn intuïtie en spiritualiteit nog verder gaan ontwikkelen.

Ik besloot een training  te volgen waar ik over hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid leerde. In 2019 ben ik gestart met mijn reikiopleiding en heb ik de healingen ingepast in mijn praktijk en verwerk ze nu in de coachsessies wat het coachen makkelijker maakt en omgekeerd de healingen ook!

Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren en bewust maken van wie ze in essentie ZIJN. Leef (ontdek) het leven dat bij je past en leer vertrouwen op wie je bent, dan gebeuren de mooiste dingen!

Luister hier naar het interview bij Omroep Eemsdelta van 31 oktober 2021