Skip to main content

Maak contact met jezelf en je emoties.

Lifecoaching

Dankzij lifecoaching leerde ik naar mijn intuïtie te luisteren en het pad te bewandelen dat bij mij past. Dat gun ik jou ook!

Hoe gaat lifecoaching in z’n werk?

Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke en unieke doelen die we samen hebben opgesteld. Je leert negatieve gedachten om te buigen, te relativeren en daardoor positiever in het leven te staan. Door (intuïtief) de juiste lifecoach vragen te stellen leer jíj contact te maken met jezelf en je emoties. Je gaat op zoek naar je kracht en leert vanuit daar te bepalen wat jij wilt en jouw doel te verwezenlijken, zodat uiteindelijk jouw passie naar voren komt.

Lifecoaching bij coachpraktijkZIJN

Lifecoaching bij coachpraktijkZIJN is:

  • ondersteunen bij het vormgeven van jouw leven, voor zowel werk als privé
  • motiveren en inspireren bij persoonlijke groei en effectiviteit
  • helpen bij het verbeteren van je levensbalans
  • ontdekken van je levensdoelen en talenten
  • samen met jou kijken naar en aan de slag gaan met diepere, onbewuste oorzaken van probleemsituaties bij klachten als: burn- out, angsten, verlies, rouw, hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid

Klant review

Willeke J.

In 2021 ben ik voor het eerst bij Tineke geweest. Dankbaar ben ik voor de manier waarop Tineke me altijd weer in mijn kracht weet te zetten. De totale ontspanning tijdens de healing met de aandacht die hierbij gegeven wordt doen mij iedere keer weer goed, zowel op lichamelijke als geestelijk niveau.

Marije D.

Het is elke keer weer fijn om naar Tineke te gaan. Ze hoort je echt en helpt met haar inzichten je verder op je pad. Om na het gesprek te ontladen, maar ook weer op te laden tijdens de reiki sessie.