Skip to main content

De ultieme ontspanning van je ziel en lichaam

​LIFECOACH- en HEALING sessie (gecombineerd)

​Zeker als het vanwege burn-out klachten even niet gaat en eventueel in combinatie met een healing een hele welkome ontspanning van je ziel  en dus je lichaam. Met deze coach- en healingsessie ga je snel merken dat je leven een positieve wending gaat nemen.

Een coach- en healingsessie van een uur kost € 60,-. Hebben we meer tijd nodig voor jouw sessie dan wordt deze verlengd (vooraf afgesproken) tot anderhalf uur en zijn de kosten €85,-.


HEALING sessie op afstand

​Een healing (reiki behandeling) als hierboven omschreven, maar dan in je eigen huis, in je eigen omgeving met dezelfde ontspanning van je ziel en je lichaam. Het helpt je om zowel mentaal, emotioneel, spiritueel als fysiek in balans te komen. Ook hier hebben we voorafgaand aan de sessie en naderhand een korte coachcheck.

Deze Energy Boost duurt ongeveer 30 min. en kost € 40,-.
Je kunt  5 sessies boeken voor € 180,-


Kinderen

Ook voor kinderen kan een healing (reiki behandeling) op afstand veel doen. Deze healing op afstand wordt vaak vóór het slapen gaan gegeven (stemmen we samen af).

Een enkele sessie duurt 30 minuten en kost € 40,-
Je kunt ook 5 sessies boeken voor je kind voor € 180,-

Intake

Tijdens het kennismakingsgesprek van een uur bekijken we of er van beide kanten een klik is en wat de mogelijkheden van coachen en/of healing zijn.

Besluiten we tijdens onze eerste afspraak een lifecoach- en/of healingsessie te doen dan worden er geen intakekosten in rekening gebracht.

Kosten intake € 35,-